Skip to main content

Stoppen met lijnen

boeken

Wil je het afvallen goed en gedegen aanpakken? Boek dan nu het nieuwe coachingsprogramma! Persoonlijke, intensieve begeleiding waarin  je geleerd wordt hoe jij de Gabriel Methode op maat voor jouzelf kunt maken. Wat betekent dat concreet?

 • 6 maanden stap-voor-stap begeleiding met een gecertificeerde GM-coach/hypno- en regressietherapeut
 • Een maandelijkse persoonlijke sessie van 1,5 uur
 • Makkelijk toepasbare tools om jouw mentale en emotionele redenen op te lossen waardoor jouw lichaam vet opslaat.
 • Digitale versie van Jon’s kookboek
 • Cd met Jon’s visualisaties

De bedoeling van dit programma is dat je – door te werken met je coach – helder en duidelijk voor jezelf krijgt waaraan jij kunt werken om voor altijd – zonder moeite – slank te zijn.
Inmiddels zijn al honderden mensen je met succes voorgegaan in de online begeleidingsprogramma’s van Jon Gabriel.
Wij hebben van hem het belang leren kennen van lange termijn begeleiding!

Nu betaal je voor dit volledige programma geen  € 845,00, maar € 597!

Dat is nog geen 100 euro per maand voor een lange, persoonlijke therapiesessie, recepten en de visualisatie van die maand!

Gun jij jezelf om je goed te voelen, te barsten van energie, de dingen te doen die je leuk vindt en heerlijk te eten? Investeer in jezelf en aarzel niet langer!

Op weg naar je ideale gewicht!

De Australiër Jon Gabriel viel in twee en een half  jaar tijd 103 kilo af en is die kilo’s blijvend kwijt omdat hij daarbij diverse veranderingen aanbracht in zijn leven. Het bijzondere van dit gewichtsverlies is dat hij een strak lichaam terug kreeg zonder ooit geopereerd te worden aan overtollig vel. Op zijn site kun je foto’s zien van zijn proces van afvallen.
Als biochemicus heeft hij zich grondig en jarenlang verdiept in de werking van zijn eigen lichaam en de redenen die zijn lichaam had om vet te worden.
Hij noemde de negen redenen die hij op het spoor kwam: ‘fat triggers’. Deze fat triggers en de oplossing voor het probleem van zijn overgewicht beschrijft hij in zijn boek. Een fat trigger is een signaal voor je lichaam om de ‘vet-knop’ aan te zetten.

De negen fat triggers zijn:

 1. Chronisch diëten (een geschiedenis van afvallen en weer aankomen)
 2. Stress door je leefstijl (een gehaaste leefstijl, stress in de familie, enz)
 3. Emotionele trauma’s (onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden)
 4. Voeding die niet volwaardig is (voeding met te weinig vitaminen en mineralen)
 5. Een slechte spijsvertering
 6. De aanwezigheid van giftige stoffen (medicijnen, nicotine, alcohol, pesticiden in de voeding,  enz)
 7. Beperkende gedachten (‘ik ben niet goed genoeg, dik zijn zit in de familie,  het lukt me toch niet’, enz)
 8. Het gebruik van medicijnen die overgewicht veroorzaken
 9. Slaap-apneu

Wat Jon deed om zijn gezonde gewicht weer terug te krijgen was:

Hij voegde de juiste dingen aan zijn voeding toe
Hij luisterde elke dag naar visualisaties
Hij deed elke dag iets om de redenen achter zijn emotionele/mentale obesitas op te lossen

Wil jij ook weer terug naar je gezonde gewicht en ontdekken wat bij jou de vetknop aanzet, dan is de eerste stap die je kunt nemen het lezen van dit interessante en zeer leesbare boek. Je zult dan veel herkennen van elementen die ook in jouw leven een rol spelen in de ontregeling van je vet- en hormoonhuishouding.
Na het lezen van het boek begint het: jouw eigen fat triggers opsporen en ze aanpakken. Om dit proces te starten is het goed een begeleider te hebben die je helpt deze triggers te vinden en te veranderen.
In Nederland zijn momenteel 12 opgeleide Gabriel coaches (zie foto) actief met hetzelfde programma dat 6 maanden duurt.
Elke maand heb je een afspraak van anderhalf uur met je coach die je helpt oude trauma’s te verwerken, gezonde gewoontes aan je leven toe te voegen, die je visualisaties meegeeft om elke dag te luisteren, je helpt je stress niveau’s te verlagen door ontspanningsoefeningen en nog veel meer.
Als jouw lichaam langzaamaan haar veiligheid weer terugvindt zal de honger daarnaar verdwijnen en het vet als beschermingslaag niet meer nodig zijn.
De Gabriel Methode is dus geen dieet maar een verandering van leefstijl dit leidt tot een gezond gewicht en een leven met minder stress en meer geluk en vrijheid.
Kom eerst eens vrijblijvend  praten of deze methode voor jou iets is als je het diëten zat bent en de oorzaak van je overgewicht nu in de kern wilt aanpakken.

Gabriel02